پرمصرف ترین مدل های کابل آلومینیومی در صنعت

۷۱ بازديد
آلومینیوم (Al) یکی از رایج‌ترین عناصر فلزی است. پس از عناصر اکسیژن و سیلیکون سومین عنصر فراوان موجود روی کره زمین می‌باشد. همچنین حدود ۸ درصد از وزن پوسته زمین را نیز تشکیل می‌دهد. کابل آلومینیوم سال‌هاست که در صنعت برق و سیم و کابل مورد استفاده قرار می‌گیرد. کابل‌های آلومینیومی مانند کابل‌های مسی انعطاف‌پذیر نیستند، بنابراین بیشتر به صورت جامد و رشته‌ای هستند. رایج‌ترین نوع کابل برق آلومینیومی، کابل آلومینیومی رشته‌ای است. این کابل شامل چندین رشته از سیم‌هایی با قطر کوچک است که به یکدیگر تابیده شده‌اند و انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به کابل‌های آلومینیومی هسته جامد دارند.
کابل‌های آلومینیومی رشته‌ای اغلب با روکش PVC یا لاستیکی عایق‌بندی می‌شوند تا از آسیب آب و خوردگی محافظت کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند قلع شوند. یک لایه نازک از پوشش قلع روی سطح خود دارند که رسانایی آن‌ها را بهبود می‌بخشد و طول عمر آن‌ها را بیشتر می‌کند. کابل برق آلومینیومی به دلیل سبک وزن بودن و توانایی مقاومت در برابر جریان‌های ولتاژ بالا بدون شکستن در طول زمان، بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. کابل‌های آلومینیومی برای سیم کشی برق و در شبکه‌های انتقال و توزیع شبکه‌های شهری کاربرد دارند. همچنین برای سیم کشی در چندین صنعت از جمله ساخت و ساز ساختمان، سیم تلفن، هواپیماسازی و غیره استفاده می‌شوند.
طبق استانداردهای بین المللی، کابل آلومینیومی را می‌توان برای سیم‌هایی با اندازه‌های ۱۰ میلی‌متر مربع و بالاتر با عایق‌های مختلف مانند PVC، XLPE و غیره استفاده کرد. کابل‌های آلومینیومی همچنین برای سارقان ضایعات، فلز جذابی نیستند. رسانایی کابل آلومینیومی کمتر از هادی‌های مسی است، بنابراین باید در طول‌های توصیه شده دقت نمایید، زیرا افت ولتاژ کمی بیشتر از کابل‌های مسی است. در حین استفاده از کابل‌ آلومینیوم در داخل پانل‌ها و کانال‌های سیم کشی باید از انحناها یا گوشه‌های باریک خودداری شود، گوشه‌های کانال سیم کشی باید تا حد امکان گسترده باشد.
کابل آلومینیومی زمینی
از کابل‌های آلومینیومی زمینی در پروژه‌های برق‌رسانی و توزیع نیرو با ولتاژ ضعیف استفاده می‌شود. کابل‌های آلومینیومی زمینی سه نوع دارند که نوع اول کابل‌های آلومینیومی زمینی سه رشته‌ای هستند. نوع دوم کابل‌های آلومینیومی زمینی دو رشته‌ای است. نوع سوم کابل‌های آلومینومی زمینی ۴ رشته‌ای می‌باشد. خود کابل‌های آلومینیومی زمینی ۴ رشته‌ای به چند دسته تقسیم می‌شوند از جمله دسته‌ی اول سه رشته‌ی سطح مقطع یکسانی دارند. دسته دوم سطح مقطع هر ۴ رشته به صورت یکسان می‌باشند. دسته‌ی سوم رشته‌های دیگر سطح مقطع کمتری دارند.

کابل‌های آلومینیوم زمینی از هادی نرم شده‌ی مفتولی می‌باشند. کابل‌های آلومینیوم زمینی برای کابل کشی زمینی، نصب ثابت و داخل و خارج از تاسیسات قابل استفاده هستند. سایز‌های مختلف کابل‌های آلومینیومی زمینی به ترتیب ۲*۱۰.۲*۱۶.۲*۲۵ و ۲*۳۵ می‌باشند. کابل‌های آلومینیوم زمینی جایگزین مناسبی برای کابل‌های مسی می‌باشند. از نظر قمیتی برای خرید کابل‌های آلومینیومی زمینی باید به سایز و ضخامت آن توجه داشت. کابل‌های آلومینیومی تک فاز در انواع زمینی و خود نگهدار و هوایی تولید می‌شوند. قیمت این کابل‌ها در مقایسه با کابل‌های سه فازی و همین طور کابل مسی پایین‌تر می‌باشد. برای اطلاع از قیمت کابل برق آلومینیومی زمینی با ما در تماس باشید.
کابل آلومینیوم فشار قوی
کابل‌های آلومینیومی فشار قوی باید در برابر اشعه‌های مختلف از جمله اشعه ماورا بنفش، جانوران موزی و هیدرو کربن‌ها مقاوم باشند. از فلز مس و آلومینیوم می‌توان در کابل‌های آلومینیومی فشار قوی استفاده کرد. در صورت استفاده از آلومینیوم فشار قوی باید به سطح مقطعه آن هم دقت داشته باشیم. کابل‌های فشار قوی آلومینیوم به صورت دفن شده در زمین و یا داخل کابل قابل استفاده هستند. از کابل‌های آلومینیومی فشار قوی برای انتقال جریان برق در سیستم‌هایی که ولتاژ آن‌ها بالاتر از ۳۰ کیلو وات در نیروگاه هستند. در شبکه‌های مرکزی توزیع برق و شبکه‌های توزیع اولیه استفاده می‌شوند. کابل فشار قوی آلومینیومی یا کابل ولتاژ بالا برای انتقال انرژی الکتریکی در ولتاژ بالا استفاده می‌شود.

کاربرد هریک از این کابل‌های فشار قوی با هم متفاوت هستند. در روی کابل‌های آلومینیوم فشار قوی مشخصات این کابل‌ها به وسیله‌ی یک سری علایم روی آن درج شده است. کابل فشار قوی آلومینیومی به کابل‌هایی می‌گویند که ولتاژ آن‌ها بسیار بالا هستند که می‌توانند جریان‌های بیش از ۳۰ کیلو وات را از خود عبور دهند. این کابل‌ها دارای یک سیستم عایق‌بندی کامل هستند. کابل‌های فشار قوی شامل یک رسانا و یک عایق می‌باشند. کاربرد این کابل‌های فشار قوی منتقل کردن ولتاژ بالا در زیر زمین، متصل کردن فیبر نوری، بین شهری و بر روی دکل‌های بزرگ می‌باشند. همچنین کابل‌های آلومینیومی فشار قوی کاربرد صنعتی نیز دارند.
لینک های مرتبط:
قیمت کابل آلومینیومی تک فاز زمینی
قیمت هر متر کابل سه فاز آلومینیومی
قیمت کابل آلومینیومی
قیمت کابل آلومینیومی سه فاز زمینی
قیمت کابل آلومینیوم
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.